Αγαπητοί μου φίλοι, αγαπητές μου φίλες Χαίρετε..

Καταρχήν θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την παρουσία σας εδώ και σε κάθε άλλη πλατφόρμα του διαδικτύου.

Η συμπαράσταση σας είναι αισθητή στην καθημερινή μου προσπάθεια εντός και εκτός βουλής, να μεταφέρω το λόγο τής Αληθείας (το λόγο τού Χριστού) στον οποίο η ΝΙΚΗ έχει στερεώσει το έργο της και με τον οποίο πορεύεται προς τη Νίκη για την απαλλαγή από το καθεστώς του τρόμου που βιώνει η Ελλάδα μας!

Και επειδή όπως σας προανέφερα, το έργο μας στηρίζεται στην Ορθόδοξη Πίστη προς τον Χριστό, θεωρώ ότι έχουμε κάθε λόγο τις επόμενες ημέρες να τις αφιερώσουμε στα Άγια Πάθη και στις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, να επικεντρώσουμε όσο μπορούμε, το ενδιαφέρον μας στην Κατάνυξη των Ημερών αυτών.

Στην πολιτική επικαιρότητα βέβαια, ειδικά στην Ελλάδα μας, κανείς δεν είναι σίγουρος τι θα προκύψει κάθε στιγμή! Τα μάτια μας είναι ανοιχτά και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις γιατί όπως γνωρίζετε, οι άνθρωποι αυτοί που ψήφισαν νόμους που προσβάλλουν το Νόμο του Θεού, είναι αδίστακτοι και γι αυτό καλό θα είναι, να είμαστε σε εγρήγορση όλοι μας!

Εύχομαι από καρδιάς να μείνουμε Ενωμένοι υπό την Σκέπη τής Παναγίας μας που πόνεσε ως άνθρωπος πολύ για όσα έπαθε ο Υιός της και Πατέρας μας αλλά στο τέλος γεύθηκε τη Χαρά τής Αναστάσεως μαζί με τους Μαθητές του Υιού Της.

Έτσι και εμείς ως Μέλη του Σώματος τής Εκκλησίας ας προετοιμαστούμε για τη Μεγάλη Ημέρα της Νίκης τού Χριστού μας επί του θανάτου για να αναφωνήσουμε μαζί με τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο:

Ποῦ σου, θάνατε, τό κέντρον;

Ποῦ σου, ἅδη, τό νῖκος;

Καλό αγώνα αδέρφια μου, ας γίνει η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδος, αφορμή για την πνευματική μας Αγία Επανεκκίνηση, όχι αυτήν της επανεκκίνησης του γαλάζιου βιβλίου του πρωθυπουργού…Ο Θεός να τον φωτίσει και αυτόν μήπως και σώσει την ψυχή του!

Με εκτίμηση και εν Χριστώ Αγάπη Νικόλαος Παπαδόπουλος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος “ΝΙΚΗ”