Πολιτική  ΔΙΩΞΗ από το καθεστώς της Νέας Δικτατορίας του Μητσοτάκη. Αποφάσισε και διάταξε,  αφού μάζεψε  ο,τι χειρότερο,τα ορφανά του Σημίτη από  το βαθύ ΠΑΣΟΚ άσκησε δίωξη στον 34χρονο, Νεκτάριο  Μικκιό. Αφού πέταξαν στο σπίτι του κροτίδα, κρότου – λάμψης, αστυνομικοί, σπάσανε την πόρτα του σπιτιού του, κατατρομοκατώντας το νεαρό  ζευγάρι, στη συνέχεια, τον συνέλαβαν με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Δημοκρατία αλά καρτ. Το έγκλημα του;  Καλούσε τους Χριστιανούς να διαμαρτυρηθούν σε περίκλειστο χώρο,  στο προαύλιο του Ι.Ν Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αρχαιοτάτη μέθοδος διαμαρτυρίας των Ορθοδόξων Χριστιανών, για την προστασία των Ιερών και των Οσίων του Γένους  μας όποτε αυτά απειλούνταν από τους εχθρούς. Καλούσε δηλαδή του πιστούς Χριστιανούς σε προσευχή και ψαλμωδία για να αναθέσουν το πρόβλημα της παρέλασης του ΑΙΣΧΟΥΣ, στο Θεό για την επίλυσή του.

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ όμως, αντέδρασε βάναυσα, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που ποδοπάτησε πολλάκις το Σύνταγμα.

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, που εξαιτίας του δεν έχουν μούτρα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές να κυκλοφορούν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, υπάρχει και σχετικό ψήφισμα, που το επιβεβαιώνει.

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που συγκάλυψε το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ.

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που συγκάλυψε τους παιδόφιλους και παιδοβιαστές, είδαμε αποφάσεις δικαστικές να αβαντάρουν τους παιδεραστές,  λίγο έλειψε να  πουν ότι η 12χρονη παρέσυρε τον 55χρονο παιδοβιαστή. Αφού  ο τελευταίος απειλεί με αποκαλύψεις για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έλληνες Αγρυπνείτε και Προσεύχεστε.