Χθες έζησα από κοντά την εγκληματική πολιτική που ασκείται εναντίον του Ελληνικού λαού. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις πρέπει να λογοδοτήσουν.


Χθες το απόγευμα είδα τις εύλογες αντιδράσεις του λαού της Ελευσίνας, που αντιστέκονται σε μια μεγάλη αδικία, ένα αποτρόπαιο γεγονός, τον πλειστηριασμό, λόγω οικογενειακών χρεών, του σπιτιού της Οικογένειας Τσακίρη, μέλος της οποίας είναι άτομο ΑμεΑ και αθλήτρια στην Εθνική Ομάδα.

Το νομικό πλαίσιο της υφαρπαγής των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται σε ένδεια, λόγω φοβεράς οικονομικής κρίσης, είναι εκπονημένο και προμελετημένο με κάθε λεπτομέρεια. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ όταν θα πέσει στα δίχτυα τους.

Βρέθηκα λοιπόν εκεί για να στηρίξω τις αντιδράσεις απέναντι σε αυτό το ληστρικό κράτος που σαν κοράκι κατασπαράζει ακόμη και τις πρώτες κατοικίες των συμπολιτών μας, ενώ κάποτε έσκιζε τα ιμάτιά του τάχατες προστατεύοντας την πρώτη κατοικία των μεροκαματιάριδων και βιοπαλαιστών Ελλήνων! Ωστόσο, από κανένα συστημικό κόμμα εξουσίας δεν υπήρξε εκπροσώπηση συμπαράστασης!

Η ΝΙΚΗ, όμως, ήταν ενεργά παρούσα αντιστεκόμνενη στις κατάφορες αδικίες των πλειστηριασμών της περιουσίας του λαού μας.

Άλλωστε, από το Μάιο έχει καταθέσει νομοθετική πρόταση για το τεράστιο κοινωνικό θέμα των κόκκινων στεγαστικών δανείων, αλλά από την Κυβέρνηση φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Η ΝΙΚΗ δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, το στρίβειν δια του αρραβώνος στις χιλιάδες ανά την Ελλάδα κατοικιών που κινδυνεύουν από τις άρπαγες, εταιρείες εισπρακτικές, μίσθια όργανά της.

Έλληνες αγρυπνείτε και προσεύχεστε, μέχρι η Ελλάδα μας να επιστρέψει σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
ΑΜΗΝ.